Kdo smo

Predstavitev podjetja

Optika Teržan je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1988. Od takrat dalje  nenehno dopolnjujemo svojo  ponudbo, ki sledi tako modnim kot tudi tehnološkim  smernicam. Glavno načelo  pri našem delu je ZADOVOLJNA STRANKA, v ta namen strokovno usposobljen kader, ki se nenehno izobražuje, pomaga pri izbiri ustreznega korekcijskega okvirja in korekcijskih stekel, ki jih nato izdelamo s pomočjo najsodobnejših strojev v očesni optiki. Naše znanje in izkušnje vam bodo v pomoč tudi pri izbiri ustreznih sončnih očal in ostalih optičnih pripomočkov, ki jih lahko kupite pri nas. Strankam ponujamo celovito storitev,  od okulističnega pregleda do izdelave in servisiranja očal. Za očala kupljena in izdelana v naši optiki opravimo tudi brezplačna popravila, kot so, menjava blazinic, varjenje ter ostala popravila.

Poslanstvo podjetja

Poslanstvo optike Teržan  se kaže v celoviti ponudbi optičnih izdelkov, od okulističnih pregledov, raznovrstne  ponudbe, do izbire in izdelave primernega pripomočka za izboljšanje vida. Na ta način si želimo pridobiti položaj zaupanja vrednega ponudnika  ter si tako zagotoviti trajni obstoj na trgu.

Smotri podjetja

Optika Teržan si je za trajne razvojne smotre zadalo postati uspešno, prepoznavno podjetje na področju očesne optike v celjski regiji. S kakovostjo izdelkov in storitev, raznovrstno ponudbo,  garancijsko dobo in ustreznim servisiranjem kupljenih izdelkov, želimo uspešno zadovoljiti potrebe strank.

Temeljni cilji

  • kakovostni proizvodi in storitve,
  • nenehno dopolnjevanje ponudbe,
  • kontinuirano izobraževanje,
  • pozitiven in pošten odnos do strank.

Družbena odgovornost

V Optiki Teržan se trudimo delovati družbeno odgovorno do vseh svojih akterjev, uporabnikov, dobaviteljev, konkurentov, naravnega okolja in širšega družbenega okolja. Smo sponzor perspektivnim športnikom z veseljem, pa sodelujemo tudi pri različnih prireditvah raznih društev.

Naše znamke

Povežite se z nami!