Oxysept Comfort

Proizvajalec: Amo

Pakiranje: 300 ml + 30 tablet

Oxysept Comfort tekočina se priporoča vsem uporabnikom mehkih kontaktnih leč, ki so nagnjeni k alergijskim reakcijam. Posebno se priporoča tudi vsem uporabnikom letnih mehkih kontaktnih leč. Namenjena je čiščenju, dezinfekciji in shranjevanju mehkih kontaktnih leč. Oxysept Comfort deluje na podlagi vodikovega peroksida, ki učinkovito uniči mikroorganizme. Priložene tablete uporabimo za nevtralizacijo vodikovega peroksida.  Po 6 urah je raztopina vodikovega peroksida nevtralizirana in sveža, tako da si lahko kontaktne leče vstavite v oko neposredno iz raztopine. Pomembno! Po najmanj 6 urah postane raztopina rožnata, to je znak, da se lahko leče vstavijo v oko neposredno iz raztopine.

Oxysept Comfort

Postopek čiščenja

DNEVNO ČIŠČENJE

  1. Leče postavite v košarice priložene posodice za shranjevanje kontaktnih leče.
  2. Posodico napolnite do oznake (10 ml).
  3. Dodajte nevtralizacijo tableto.
  4. Posodico zaprite in jo nekajkrat obrnite gor in dol.
  5. Leči pustite v tekočini vnajmanj 6 ur.

TEDENSKO ODSTRANJEVANJE PROTEINOV

Enkrat tedensko je potrebno, predvsem z letnih mehkih kontaktnih leč, odstraniti proteine. V ta namen uporabljamo ULTRAZYME tablete, ki učinkovito odstranjujejo z leč proteinske depozite.

Uporaba? V Oxysept Comfort tekočino postavite skupaj eno Oxysept Comfort tableto in eno Ultrazyme tableto. Po 6-ih urah je proces končan. Pred vstavljanjem leče v oko, le te sperite s fiziološko tekočino.

TEDENSKO ODSTRANJEVANJE PROTEINOV
Povežite se z nami!