Solocare Aqua

Proizvajalec: Ciba Vision

Pakiranje: 360 ml

Solocare Aqua je tekočina za čiščenje mehkih kontaktnih leč z  HydraLock vlažilnim učinkom, ki leče ohranja vlažne skozi ves dan. Nošnja leč je zato udobna, ne glede na obremenitev oči (npr. pri delu z računalnikom, zadrževanju v onesnaženem ali zakajenem prostoru).

Značilnosti

  • Je edinstvena tekočina s provitaminom B5 in sorbitolom, ki ohranja oči navlažene in znatno izboljša udobje pri nošnji leč.
  • Edinstvena MicroBlock antibakterijska posodica za leče ščiti pred komplikacijami okužbe in skrajšuje čas čiščenja.
  • Režim petminutnega čiščenja ali štiriurnega namakanja (brez drgnjenja in izpiranja) izpolnjuje potrebo uporabnika po prilagodljivosti.
  • Prilagojena je tudi za čiščenje leč iz silikonskega hidrogela in maksimalno zmanjšuje nalaganje proteinov na lečo, s tem pa pripomore k zdravi nošnji kontaktnih leč.

INOVATIVNA MICROBLOCK POSODICA ZA LEČE z anorganskimi antimikrobnimi srebrovimi ioni zmanjšuje možnost okužb in preprečuje nalaganje biofilma na lečo; srebro je vgrajeno v plastiko posodice, zato čiščenje površine ne vpliva na njeno učinkovitost.

Solocare Aqua

Postopek čiščenja

1. POTREBA PO HITREM ČIŠČENJU (dnevno čiščenje)

V primeru, da vam je leča padla iz oči ali pa ste v očesu občutili neprijeten  občutek – potrebujete pa takojšno rešitev. Na leči kanite nekaj kapljic večnamenske tekočine Solocare Aqua in jih drgnite. Nato jih za pet minut položite v Microblock posodico za leče. Kontaktne leče bodo pripravljene za nadaljnjo udobno nošnjo.

2. POTREBA PO TEMELJITEM ČIŠČENJU (nočno čiščenje)

Microblock posodico napolnite s tekočino Solocare Aqua, vanjo položite kontaktne leče ter pustite v tekočini vsaj 4 ure. Leče bodo po tem času temeljito očiščene in pripravljene za nadaljnjo  uporabo.

Povežite se z nami!