14-dnevne kontaktne leče

14-dnevna mehka kontaktna leča je primerna zlasti za tiste uporabnike kontaktnih leč, ki se jim na kontaktnih lečah prekomerno nabirajo škodljive obloge. Priporočen čas nošenja je 14 dni, čez dan. Po preteku tega časa, lečo preprosto zavržemo in uporabimo nov par kontaktnih leč. Kontaktne leče je potrebno vzdrževati in čistiti z ustrezno večnamensko raztopino. 

Pakiranje: 6 kontaktnih leč

Uporaba: 14- dni

ACUVUE  OASYS with HYDRACLEAR 

Proizvajalec: Johnson&Johnson

Pakiranje: 6 kontaktnih leč


ACUVUE  OASYS with HYDRACLEAR  so najnovejše   14-dnevne kontaktne leče iz podjetja Johnson & Johnson. Izdelane so iz popolnoma novega materiala (Senofilcon A) ter s pomočjo patentirane tehnologije Hydraclear Plus. Na podlagi povečane količine vlažilnega elementa se doseže še večja navlaženost in gladkost leče. Leča uporabniku nudi še večje udobje in svežino skozi ves dan, izjemno ugodje nudi tudi v najbolj zahtevanih pogojih nošenja (delo za računalnikom, ogrevani in klimatizirani prostori).

ACUVUE  OASYS with HYDRACLEAR   for ASTIGMATISEM.

Proizvajalec: Johnson&Johnson

Pakiranje: 6 kontaktnih leč


ACUVUE  OASYS with HYDRACLEAR  for  ASTIGMATISEM so 14- dnevne kontaktne leče za korekcijo astigmatizma. Izdelane so iz popolnoma novega materiala (Senofilcon A) ter s pomočjo patentirane tehnologije Hydraclear Plus. Na podlagi povečane količine vlažilnega elementa se doseže še večja navlaženost in gladkost leče. Leča uporabniku nudi še večje udobje in svežino skozi ves dan, izjemno ugodje nudi tudi v najbolj zahtevanih pogojih nošenja (delo za računalnikom, ogrevani in klimatizirani prostori).

ACUVUE ADVANCE with HYDRACLEAR

Proizvajalec: Johnson&Johnson

Pakiranje: 6 kontaktnih leč


Kontaktne leče ACUVUE ADVANCE with HYDRACLEAR nudijo udobje skozi ves dan. Zahvaljujoč patentirani tehnologiji HYDRACLEA bodo leče udobne skozi ves dan, oči bodo bolj odporne proti izsušitvi.   Hydraclear je izjemno bogat vlažilni element, ki deluje kot notranji posrednik vlage v kontaktni leči in ji daje enkraten svilnat občutek.

ACUVUE ADVANCE for ASTIGMATISEM

Proizvajalec: Johnson&Johnson

Pakiranje: 6 kontaktnih leč


ACUVUE ADVANCE for ASTIGMATISEM so 14- dnevne kontaktne leče za korekcijo astigmatizma. Nudijo udobje in  oster vid skozi ves dan. Zahvaljujoč patentirani tehnologiji  HYDRACLEA bodo leče udobne skozi ves dan, oči bodo bolj odporne proti izsušitvi.   Hydraclear je izjemno bogat vlažilni element, ki deluje kot notranji posrednik vlage v kontaktni leči in ji daje enkraten svilnat občutek.

ACUVUE 2

Proizvajalec: Johnson&Johnson

Pakiranje: 6 kontaktnih leč


Podjetje Johnson&Johnson vam z kontaktno lečo ACUVUE 2 nudi: izjemno udobje v očeh, oster vid ter enostavno rokovanje. Kontaktna leča ACUVUE 2 ima na zunanji strani diskreten znak 1-2-3, ki označuje pravilno obrnjenost leče in ga hitro opazite. Znak 1-2-3 omogoča, da so vaše leče vedno že v prvem poskusu pravilno vstavljene.

ACUVUE 2 COLOURS

Proizvajalec: Johnson&Johnson

Pakiranje: 6 kontaktnih leč


Johnson & Johnson ponuja tudi izjemne barvne kontaktne leče, ki jih lahko uporabljate za redno nošenje namesto  brezbarvnih kontaktnih  leč  ali za občasno nošenje z namenom  spremembe svojega videza. ACUVUE 2 COLOURS so primerne zlasti za tiste, ki radi spreminjajo svoj osebnostni stil. ACUVUE 2 COLOURS so udobne ter uporabniku nudijo prijeten občutek skozi ves dan. Izbirate lahko med različnimi barvami odtenki.

 

EXTREME H20 59%

Proizvajalec: Extreme

Pakiranje: 6 kontaktnih leč


14-dnevne mehke kontaktne leče EXTREME H20 59%   so posebej priporočljive tistim, ki imajo težave s suhimi očmi. EXTREME H20 59%   kontaktne leče so izdelane iz materiala,ki vsebuje 59% vode, kar omogoča celodnevno udobje, preprečuje neudobje suhega očesa, tudi v ogrevanih in klimatiziranih prostorih ter pri delu z računalnikom. 

Povežite se z nami!