Barvne kontaktne leče

S klikom tukaj lahko preverite, katera barvna leča vam najbolj pristoji.

Vrste barvnih kontaktnih leč

FRESHLOOK COLORBLENDS za globlje oči

Proizvajalec: Ciba Vision

Pakiranje: 2 kontaktni leči


FRESHLOOK COLORBLENDS za globlje oči so posebne barvne leče, ki so oblikovane da spremenijo odtenek barve tako svetlih kot temnih oči, zato so privlačne vedno širšemu krogu ljudi. Ko leče vzamemo iz originalne embalaže, jih moramo po preteku 30 dni zavreči in uporabiti nov par, ne glede nato ali smo lečo uporabili zgolj za nekaj priložnosti. Kontaktne leče shranjujemo in čistimo v primerni tekočini. Izbirate lahko med naslednjimi, devetimi, barvnimi odtenki: Blue, Green, Pure Hazel, Gray, Amethyst, Brown, True Sapphire, Honey in Turquoise.

FRESHLOOK DIMENSIONS za bolj izrazite svetle oči

Proizvajalec: Ciba Vision

Pakiranje: 2 kontaktni leči


FRESHLOOK DIMENSIONS  so posebne barvne leče, i so oblikovane tako, da posnemajo značilnosti prednjega barvastega dela očesa, šarenice, in ustvarijo resničen izgled. Namenjene so priložnostni nošnji ter jih  menjamo mesečno. Ko leče vzamemo iz originalne embalaže, jih moramo po preteku 30 dni zavreči in uporabiti nov par, ne glede nato ali smo lečo uporabili zgolj za nekaj priložnosti. Kontaktne leče shranjujemo in čistimo v primerni tekočini. Na voljo so trije barvni odtenki: Pacific Blue, Sea Green, Caribbean Aqua.

FRESHLOOK RADIANCE za glamurozne oči

Proizvajalec: Ciba Vision

Pakiranje: 2 kontaktni leči


Skrivnost leč FRESHLOOK RADIANCE je v tem, da temno obrobijo zunanji del šarenice, osrednjemu delu pa dodajo biserni lesk. Oči tako postanejo bleščeče in izžarevajo svetlobo. Namenjene so priložnostni nošnji ter jih  menjamo mesečno. Ko leče vzamemo iz originalne embalaže, jih moramo po preteku 30 dni zavreči in uporabiti nov par, ne glede nato ali smo lečo uporabili zgolj za nekaj priložnosti. Kontaktne leče shranjujemo in čistimo v primerni tekočini.. Štirje barvni odtenki: Autumn, Sunrise, Moonlight in Eden ponujajo široko paleto možnosti naravnih izgledov.

ACUVUE 2 COLOURS

Proizvajalec: Johnson&Johnson

Pakiranje: 6 kontaktnih leč

Johnson & Johnson ponuja tudi izjemne barvne kontaktne leče, ki jih lahko uporabljate za redno nošenje namesto  brezbarvnih kontaktnih  leč  ali za občasno nošenje z namenom  spremembe svojega videza. ACUVUE 2 COLOURS so primerne zlasti za tiste, ki radi spreminjajo svoj osebnostni stil. ACUVUE 2 COLOURS so udobne ter uporabniku nudijo prijeten občutek skozi ves dan. Izbirate lahko med različnimi barvami odtenki.CONTACT DAY 30 colors

Proizvajalec: Zeiss

Pakiranje: 2 kontaktni leč

 

ONTACT DAY 30 colors imajo enake lastnosti kot leče CONTACT DAY 30 spheric. Primerne so za tiste uporabnike, ki želijo spremembo svojega naravnega videza.

 

Povežite se z nami!