Dnevne kontaktne leče

Dnevne kontaktne leče so namenjene enkratni dnevni uporabi. Vsak dan uporabimo nov par kontaktnih leč, zato tekočine za čiščenje in shranjevanje kontaktnih leč niso potrebne. Praviloma jih uporabljamo, kot nadomestek očal pri športnih aktivnostih, na kulturnih dogodkih in potovanjih. Pri plavanju in drugih vodnih športih predstavljajo učinkovito nadomestilo za mesečne ali letne kontaktne leče.

Pakiranje: 30 kontaktnih leč.

Uporaba: 1dan (dnevno nošenje)

V naši ponudbi boste našli dnevne leče proizvajalcev Ciba Vision (Focus Dailies),  Zeiss (Contact Day 1) in Johnson & Johnson (1-Day Acuvue Moist)

CONTACT DAY 1

Proizvajalec: Zeiss

Pakiranje: 30 kontaktnih leč

Condact day 1 dnevne leče so izdelane iz materiala Hilafilcon A, ki zelo dobro prepušča kisik, kar omogoča visoko udobje nošenja skozi ves dan.

1 • DAY ACUVUE Moist ali True eyes

Proizvajalec: Johnson&Johnson

Pakiranje: 30 kontaktnih leč

1 • DAY ACUVUE MOIST dnevne kontaktne leče zagotavljajo odličen vid, so enostavne za vstavljanje, vašim očem dajejo občutek svežine ter nudijo neverjetno udobje od trenutka, ko jih namestite do trenutka, ko jih odstranite.  Kontaktne leče 1 • DAY ACUVUE MOIST so izdelane z novo tehnologijo LACREON, ki v leči zadržuje vlažilno sestavino za ohranjevanje vlažnosti, katera ostane prisotna prek celega dneva in tako ohranja naravno navlaženost vaših oči.

DAILIES

Proizvajalec: Ciba Vision

Pakiranje: 30 kontaktnih leč

Leče Dailies so mehke dnevne kontaktne leče z ultra-tankimi robovi in edinstvenim mehanizmom za nenehno vlaženje oči. Leče so narejene iz materiala nelfilkona A z vgrajenim očesnim lubrikantom – polivinil alkoholom (PVA), ki se ponavadi uporablja v očesnih kapljicah za vlaženje oči. Navedeno  zagotavlja vlažno in udobno lečo preko celega dne. Oblika leč se ohrani skozi ves dan, saj se ne zvijajo in so zato primerne tudi za občutljive oči.

Povežite se z nami!