Torične kontaktne leče

Torične kontaktne leče se uporabljajo za korekcijo astigmatizma. Priporočljivi čas uporabe torične leče se razlikuje glede na vrsto predpisane leče. Torične kontaktne leče je potrebno vzdrževati in čistiti z ustrezno večnamensko raztopino.

Pakiranje in raba se razlikujeta glede na vrsto torične leče.

 

ACUVUE ADVANCE for ASTIGMATISEM

Proizvajalec: Johnson&Johnson

Pakiranje: 6 kontaktnih leč


ACUVUE ADVANCE for ASTIGMATISEM so 14- dnevne kontaktne leče za korekcijo astigmatizma. Nudijo udobje in  oster vid skozi ves dan. Zahvaljujoč patentirani tehnologiji  HYDRACLEA bodo leče udobne skozi ves dan, oči bodo bolj odporne proti izsušitvi.   Hydraclear je izjemno bogat vlažilni element, ki deluje kot notranji posrednik vlage v kontaktni leči in ji daje enkraten svilnat občutek.

ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR for ASTIGMATISEM.

Proizvajalec: Johnson&Johnson

Pakiranje: 6 kontaktnih leč


ACUVUE  OASYS with HYDRACLEAR  for  ASTIGMATISEM so 14- dnevne kontaktne leče za korekcijo astigmatizma. Izdelane so iz popolnoma novega materiala (Senofilcon A) ter s pomočjo patentirane tehnologije Hydraclear Plus. Na podlagi povečane količine vlažilnega elementa se doseže še večja navlaženost in gladkost leče. Leča uporabniku nudi še večje udobje in svežino skozi ves dan, izjemno ugodje nudi tudi v najbolj zahtevanih pogojih nošenja (delo za računalnikom, ogrevani in klimatizirani prostori).

 

ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR for ASTIGMATISEM.

AIR OPTIX AQUA za korekcijo Astigmatizma

AIR OPTIX  za korekcijo Astigmatizma

Proizvajalec: Ciba Vision

Pakiranje: 3 kontaktne leče

AIR OPTIX AQUA za Astigmatizem so mesečne kontaktne leče, ki se uporabljajo za korekcijo astigmatizma. Izdelane so iz silikonskega hidrogela lotrafilcona B, ki je podoben spužvi in čigar struktura omogoča ločen transport kisika in vode. Leče so zaradi ultra tanke plasti vode na površini odlično navlažene in preprečujejo lepljenje depozitov na lečo. Z uporabo kontaktnih leč AIR OPTIX  za Astigmatizma, bodo simptomi kot so; suhe oči, neudobje, rdeče oči in nejasen vid odpravljeni.

 

CONTACT DAY 30 toric

Proizvajalec: Zeiss

Pakiranje: 6 kontaktnih leč


CONTACD DAY 30 toric so namenjene za korekcijo astigmatizma. Uporabniku nudijo preprosto uporabo, udobno nošenje in veliko prepustnost kisika. Visoko kakovosten in preizkušen osnovni material Ocufilcon D daje lečam izjemno odpornost proti oblogam in jim zagotavlja stalno možnost vlaženja. Leče so rahlo modro obarvane, zato je rokovanje z njimi še bolj enostavno.

PURE VISION   Toric

Proizvajalec:  Bausch+Lomb

Pakiranje: 6 kontaktnih leč

Pure Vision Toric so mehke mesečne kontaktne leče proizvajalca Bausch+Lomb. Izdelane so iz materiala silikon hidrogel, tako da do oči prodre naraven tok kisika. Pure Vision Toric so tudi izredno tanke leče s stanjšanimi robovi in zaradi visoke prepustnosti kisika, izredno udobne za uporabo. Na material iz katerega so izdelane, se zelo težko oprijemljejo bakterije in ostale nečistoče, kar dodatno poskrbi za boljše udobje in zdravje oči.

Povežite se z nami!