Ponudba korekcijskih stekel

Ponudba korekcijskih stekel

Ker si vaše oči zaslužijo resnično le najboljše, smo v ponudbo korekcijskih stekel vključili le najkakovostnejše, svetovno priznane proizvajalce korekcijskih stekel. Izbirate lahko med korekcijskimi stekli, ki jih izdelujejo:

Pri izbiri korekcijskega stekla je potrebno vedeti v kakšne namene boste očala uporabljali; ali zgolj za branje, za gledanje televizije, za delo z računalnikom, za vožnjo z avtomobilom ali za celodnevno nošnjo. Na podlagi vaših potreb in želja vam bomo izdelali:

  • očala namenjena za daljavo,

  • očala namenjena za branje (očala namenjena za gledanje do oddaljenosti 0,5 metra),

  • očala namenjena za branje z razširjenim vidnim poljem (z njimi jasno vidite ne samo neposredno bližino, ampak tudi delno oddaljene predmete in dogajanje v neposredni bližini. Ko delate za računalnikom, berete, kuhate ali delate v pisarni, ni potreben pogled čez okvir, ampak ste zmeraj v kontaktu z okolico).

  • bifokalna očala (omogočajo gledanje na daljavo in na bližino, vendar pogosto ne zadostujejo, saj nas moti vidna ločitvena linija med prehodom).

  • progresivna očala (namenjena so uporabnikom, ki potrebujejo očala za daljavo in bližino. Z njimi se izognemo neprestanemu menjavanju očal glede na vrsto dela).

Slike
Povežite se z nami!