Varilux Ipseo

Izdelane ekskluzivno za vaše oči in vaš način gledanja

Varilux Ipseo progresivna stekla so narejena v popolnem skladu z vašo fiziologijo, vizualnimi potrebami in načinom gledanja. Vsak ima prirojen naraven način gledanja; za gledanje več ali manj premika oči in glavo. Zahvaljujoč Vision Print System-u, ki je izumljen za potrebe Varilux Ipseo, lahko sedaj natančno določimo-izmerimo vaš način gledanja, ali pri gledanju bolj premikate glavo ali oči.

Do sedaj ste se vi prilagajali progresivnim steklom. Varilux Ipseo progresivna stekla so prilagojena osebno vašemu načinu gledanja. To je osnova novih, popolnoma personaliziranih stekel. Od vašega načina gledanja je odvisno, na kakšen način koristite optično površino stekla. Izmed nešteto ponujenih rešitev imajo Varilux Ipseo stekla dizajn, ki popolnoma odgovarja vašemu načinu gledanja. To so stekla, narejena kot popolna optična rešitev, samo in izključno za vas.

Značilnosti Varilux Ipseo stekel:

  • Narejen na osnovi analize vašega naravnega načina gledanja.

  • Z upoštevanjem celotnega snopa svetlobe, ki prihaja skozi zenico v oko, so uspešno odstranjene optične napake in s tem zagotovljena slika visoke ločljivosti in kontrasta.

  • S pomočjo napredne digitalne tehnologije obdelave brušenja stekel točko po točko s preciznostjo 1/10 mikrona ni nikakršnih kompromisov v postopku individualizacije.

  • Narejen iz najboljšega materiala in z vrhunsko zaščito: izredno lahko in tanko steklo z najnovejšim zaščitnim slojem, za povečanje odpornosti za praske, umazanijo in prah.

  • Unikatno progresivno steklo po vaši meri.

  • Na vaših steklih so vgravirane vaše začetnice.

Povežite se z nami!