Varilux Physio

Ker se očala zmeraj uporabljajo na zelo individualen način je VARILUX ustvaril progresivna stekla, ki ne upoštevajo le vašega vida, ampak tudi vaš način uporabe očal. Varilux Physio stekla so edinstvena, oblikovana so v sinergiji z vašim načinom uporabe in kar je najpomembnejše oblikovana so individualno za vas. 

Proces individualizacije je enostaven in se začne z vašim okvirjem. Opravili vam bomo nekaj meritev, da preverimo vaše individualne parametre uporabe očal.

Zahvaljujoč vidu z visoko resolucijo, ki jo omogoča Varilux Physio, bodo vaše oči končno dobile tako želeno vidno preciznost:

  • izboljšana ostrina vida na daleč (lažje boste prepoznavali oddaljene predmete pri slabi vidljivosti),

  • izboljšana ostrina na srednje razdalje (povečano vidno polje na srednje razdalje prinaša manj iskanja pri gledanju in zato nudi precizen vid)

  • večja fleksibilnost pri gledanju na blizu (večja udobnost drže pri gledanju na blizu, veliko lažje in prijetnejše opravljanje bližinskih opravil).

Z Varilux Physio boste videli ostreje in z boljšim kontrastom, kjer koli že ste in karkoli počnete: med vožnjo (tudi ponoči), pri branju jedilnega lista v restavraciji z zatemnjeno svetlobo, pri branju drobne pisave v časopisu, pri delu z računalnikom, pri gledanju televizije.

vid brez visoke resolucije

vid z visoko resolucijo

Povežite se z nami!