Varilux S 4D

Spoznajte neomejen refleksni vid z Varilux S 4D! 

Prvič vam lahko obljubimo progresivna stekla s popolno svobodo v vidu in nov nivo odzivnosti v steklu, ki je popolnoma personalizirano za vas. Samo Varilux S 4D omogoča stabilnost v dinamičnem okolju, široko vidno polje in refleksni vid.

Z edinstvenimi in sofisticiranimi meritvami je Varilux S 4D je izdelan posebej za vas, ekskluzivno z vključitvijo Eyecode in z upoštevanjem vašega dominantnega očesa.

 3 revolucije prinašajo neomejen refleksni vid:

  • 4D tehnologija: revolucija v personalizaciji

Kot smo levičarji in desničarji, tako imamo eno oko dominantno. To oko prvo doseže predmet, ki ga gledamo, ko spreminjamo smer gledanja. S to opredelitvijo je mogoče steklo personalizirati tako, da omogoča hitrejši reakcijski čas.

  • Nanoptix: revolucija v tehnologiji stekel

Nanoptix tehnologija nam omogoča spreminjanje osnovne strukture progresivnega stekla. Površina je narejena iz optičnih elementov, ki so potem rekonstruirani tako, da prepuščajo svetlobo skozi vsak optični element brez nezaželjene deviacije svetlobe, ki povzroča plavajoči efekt. Kot rezultat Vam ta stekla omogočajo stabilnost v dinamičnem okolju.

  • Synchroneyes – revolucija v fiziološki znanosti

Prvič v progresivnih dizajnih: SynchronEyes tehnologijia upošteva fiziološke razlike med vašima očesoma pri izračunu stekel v paru, kar zagotavlja, da je zasnova zgrajena kot skupaj delujoč vizualni sistem. Rezultat: zajamčeno široko vidno polje. 

 

 

 

 

Povežite se z nami!