Interview

Ljudje po 40. letu starosti se zaradi presbiopije odločijo nositi očala za vid na blizu. Ta bralna očala popravijo njihov vid do razdalje 60 cm; dalje od tega postane vid zamegljen. Ampak v realnosti bo večina teh ljudi potrebovala korekcijo vida za srednje razdalje, zdaj ali v bodočih letih.

Veliko vsakodnevnega dela je opravljenega z uporabo srednjega vida. Od preprostih stvari kot so pogovor, uživanje kosila, gospodinjsko delo do situacij pri poklicu; ali v pisarni ali trgovini... Srednji vid je preprosto nuja vsepovsod.

Obstaja nekaj očitnih izdajateljev izgube srednjega vida. Potiskate vaša očala na konico nosu? Do vašega čela? To so znaki, da vaša standardna bralna očala omejujejo vaš vid do bralne razdalje ali rahlo preko: ne rešijo vaše potrebe po vmesnem vidu!

Obstaja preprosta rešitev: InterView® - Essilor-jeva stekla za vse vaše aktivnosti, pri katerih gledate na blizu -  kot tudi tiste aktivnosti, pri katerih gledate malo dlje.

Klasična bralna stekla

Klasična bralna stekla

Essilor InterView®

Essilor InterView®

 

Z Essilor InterView® stekli boste nemudoma uživali v jasnejšem vidu kot kadarkoli prej:

  • Popolna stekla na blizu za vse vaše precizne aktivnosti.
  • Razdalja do 2 metrov za pogovor okrog mize, medtem ko berete meni ali delate na vašem računalniku. Sporazumevali se boste z ostalimi in vašim okoljem.
  • Mlad izgled in naraven način nošenja očal.
  • Nič več nevšečnosti s konstantnim zamenjevanjem očal, saj imate vse v enem - le ena očala za vse aktivnosti.
Povežite se z nami!